Daniel Abdelkrim Hjelm

Jag växte upp på flera ställen, i Göteborg, Kungsbacka och Onsala. I Onsala och Kungsbacka var jag familjehemsplacerad som barn. Det var väl lite trassel och så i uppväxten vilket var anledningen till att jag bodde där. Annars hade jag nog en ganska vanlig barndom. På familjehemmet bodde jag från att jag var två år till att jag var 16. När jag inte var placerad bodde jag med min mamma.
Efter åren i familjehem flyttade jag till Härlanda. Jag gick aldrig färdigt gymnasiet, började jobba istället. Bland annat jobbade jag på en pyroteknisk fabrik, i garderoben på en restaurang och i disken på ett kafé. Jag hann med lite lagerjobb, och en flyttfirma.

I dagens läge kan det vara svårt att hitta arbete när man saknar gymnasiekompetens. Sist jag stod utan pengar på fickan vände jag mig till Faktum. Nu har jag en stabilare vardag. Jag har det bättre ställt och slipper leva på 200 kronor i veckan som jag gjorde innan.
När jag växte upp slarvade jag en del och gjorde diverse bus. Hade jag kunnat hade jag gått om skolan och skött den bättre. 

Just nu har jag rum på ett boende, men i framtiden vill jag ha en egen bostad. Pengarna jag tjänar på att sälja Faktum räcker till mitt dagsbehov. Jag tar dagarna lite som de kommer. Jag vill gärna ha ett stabilare jobb med fast anställning i framtiden, men det får komma när det kommer. Tills dess funkar det bra här. Jag har inte planerat att sälja Faktum så länge, men det är mycket möjligt att det blir så om jag utgår från hur det har sett ut hittills.
Jag är nog en sån person som har mycket ambitioner men har svårt att göra verklighet av dem. När jag inte står och säljer Faktum har jag massa andra projekt jag vill färdigställa. Bland annat några musikprojekt. Sedan har jag några projekt till, men dem vill jag inte berätta om, de är hemliga.

Jag har ännu inte träffat kärleken, men jag kanske vill ha en familj i framtiden, man får se hur livet ser ut då.

I slutet på förra året träffade jag min pappa här på Faktum. Tydligen säljer han också tidningen, det hade jag ingen aning om och jag har aldrig tidigare stött på honom här. Det var roligt att upptäcka att vi jobbar på samma ställe. Vi har haft kontakt lite då och då, men detta har vi aldrig tidigare pratat om.”